Uppstartsmöte ”Tillsammans-odling”

Nu alla Löabor!! Nu är det dags för det alla i Löa gått och väntat på – en ”TILLSAMMANS-ODLING”! Kanske Du inte visste att just du väntat på något sådant;-) Men vi tänker som så att då de flesta av oss vill ha mer glädje, vara en del av en gemenskap, ha mindre skärmtid, en mer meningsfull fritid, nya vänner och dessutom massor av schysta giftfria grönsaker på matbordet tänkte vi att du, liksom vi, längtat efter en ”tillsammans-odling” här i byn.

Därför bjuder vi in i dig som kan tänkas vara intresserad av ovan till ett förutsättningslöst spånarmöte kring vad och hur en ”tillsammans-odling” kan fungera och vad det skulle innebär för arbetsinsats från min och/eller min familjs sida. Vi har inte svaren utan vi skapar det tillsammans tänker vi. Inget bindande nånstans alltså.

Vi bjuder in till 2 olika tillfällen. Antingen lördag 30/11 kl 15-17 eller tisdag 3/12 kl 19-21. På Gröna Ånäs (två gårdar ovanför Dalviks Kvarn). Anmälan på info@gronaanas.se så vi vet hur många vi blir för planering av fikat och så. Hoppas vi blir några stycken så att vi till nästa sensommar kan ha en härlig skördefest tillsammans på våra egenodlade grönsaker. Kliv ur bekvämlighetsbubblan eller blygseln och kom vet ja. Skoj med något nytt. Eller hur? VÄLKOMNA!
//Rolf och Iréne

Lämna en kommentar

Warning: Undefined array key "include_all_events" in /customers/c/f/4/loaby.se/httpd.www/wp-content/plugins/dpProEventCalendar/classes/base.class.php on line 3424