Plantkväll köp o sälj!

Ljusnarsbergs Trädgårdsförening hälsar Dig varmt välkommen den årliga plantkvällen på Gröna Ånäs i Östra Löa.

Vi lagar efter läge; i år blir det ”bakluckeplantdag” istället för inomhusmarknad. Vi lever i en tid med utmaningar och det kräver eftertanke om våra aktiviteter ska genomföras, och i så fall hur, och då på ett säkert sätt. Därför tänker styrelsen så här: den 17 maj sker den traditionsenliga plantdagen på Gröna Ånäs. Men den kommer genomföras på ett någorlunda nytt sätt, mer likt en bakluckeloppis. Vi ses samma tid och samma plats men vi håller oss utomhus. Alla har kvar plantorna i sina bilar, som parkeras med lämpligt avstånd på gårdsplanen. Vi rör oss mellan bilarna, och kan då hålla avstånd på ett bra sätt. Den som vill tar med ett eget fällbord. Skriv även med lite större bokstäver än vanligt sort & pris.

Varken fika eller auktion kommer att arrangeras på plats i år, för att undvika att vi trängs med varandra. Auktionen av växter kommer vi i år prova ha digitalt på Facebook , efter plantdagen. Mer information om dag och hur det går till kommer. Och som vanligt i dessa tider; den som vet med sig att han/hon bör undvika att träffa människor i grupp överhuvudtaget, låter naturligtvis bli att delta. Tillsammans tar vi ansvar och visar omtanke genom att hålla avstånd och vara symtomfria. Varmt välkomna i år igen till Gröna Ånäs, Löa, sön 17 maj kl 17-19.

Lämna en kommentar

Warning: Undefined array key "include_all_events" in /customers/c/f/4/loaby.se/httpd.www/wp-content/plugins/dpProEventCalendar/classes/base.class.php on line 3424